Adverteerders

Caravan en Kampeercentrum Westland BVLinberg CaravancentrumVan Duinkerken Camping en Sports MallCaravanbedrijf Van der HoekMaat CaravansRecreatiecentrum NederlandCoppens RekreatieVakantiepark Het LierderholtHilhuysen DaktechniekAd Dekker RekreatieSlaap op maatHoliday SportLeo Knobben CaravansGimeg NederlandNoorder Caravan CentrumJoyneCaravanlife Gorter

Het Weer

Evenementen 2018

Evenementen 2018

Mei 2018
In begin mei gaan we ons (verlengde) jubileum weekend vieren. Dit wordt deze keer gevierd in de provincie Limburg op camping 't Hemelke in Hulsberg. Het is vanwege dit jubileum een uitgebreid programma met o.a. een bezoek aan de abdij Rolduc achter Kerkrade,

Rolduc abdij

wijngaard Fromberg bij Ubachsberg en het Mergelrijk in Valkenburg. Uiteraard wordt ook het mooie Maastricht aangedaan. Een vol programma met ook de nodige zorg voor de inwendige mens en muziek.

Juni 2018
We gaan dit jaar met onze buitenlandse reis naar Oostenrijk in de omgeving van Wenen. Het orgateam heeft gekozen voor Donaupark Camping in Tulln an der Donau. Er is een geweldig programma samengesteld met uiteraard diverse bezoeken aan Wenen. Maar ook een fietstocht, een bezoek aan de Heurigen en de Stiften van Melk

Stift Melk 1

en Klosterneuburg staan op de lijst van activiteiten. Met zo'n programma vol cultuur, paarden en ook spannende activiteiten zoals de hoge Donauturm in Wenen is het nu al een geslaagd geheel.

September 2018
In de nazomer bezoeken we het hoge Noorden van ons land. We staan op camping Lauwersoog boven in de het noordwesten van de provincie Groningen. We staan daar niet alleen in de buurt van het waddengebied, we gaan er ook een bezoek aan brengen en zelfs ook wadlopen.

wadlopen

Naast deze leuke belevenis schijnt dat daar Abraham ergens de mosterd haalde en we gaan zien waar. Een tourtocht in de omgeveing completeerd dit weekend.

Oktober 2018
De afsluiting dit jaar vindt helemaal in het zuidwesten van ons land plaats. Het orgateam heeft gekozen voor camping de Meidoorn bij Sluis in Zeeuws Vlaanderen. Het stadje Sluis en zijn Belfort wordt uitgebreid bekeken.

Belfort Sluis

Maar we gaan ook de grens over. Er wordt een bezoek gebracht aan het Belgische Brugge. Deze historische stad wordt doorkruist en ook enkele speciale Belgische specialiteiten krijgen een bezoek. Het wordt weer een fantastisch einde van dit caravanjaar.

Copyright © 2015. All Rights Reserved. Hobby Caravan Club H.C.C