Adverteerders

Caravan en Kampeercentrum Westland BVLinberg CaravancentrumVan Duinkerken Camping en Sports MallCaravanbedrijf Van der HoekMaat CaravansRecreatiecentrum NederlandCoppens RekreatieVakantiepark Het LierderholtHilhuysen DaktechniekAd Dekker RekreatieSlaap op maatHoliday SportLeo Knobben CaravansNoorder Caravan CentrumCaravanlife Gorter

Het Weer

Evenementen 2018

Evenementen 2018

Mei 2108
In begin mei zullen we ons (verlengde) jubileum weekend gaan vieren. Het bestuur heeft het oog laten vallen op Limburg. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Juni 2018
Er is door de leden gekozen voor Oostenrijk. De bedoeling is het gebied richting Wenen. Het ervaren orgateam is al bij elkaar geweest en de ideeën zijn al gesmeed. We zijn benieuwd.

September 2018
Zo na de zomer gaan we richting Zeeland. Het wordt Zeeuws Vlaanderen en mogelijk aangrenzend een stukje België. Het orgateam is al volop aktief en had al veel plannen.

Oktober 2018
De afsluiting dit jaar wordt in Groningen. Net als eerder biedt deze provincie volop verrassingen. Het orgateam had al diverse dingen in gedachte. Op de jaarvergadering horen we meer.

Copyright © 2015. All Rights Reserved. Hobby Caravan Club H.C.C