Adverteerders

Caravan en Kampeercentrum Westland BVLinberg CaravancentrumVan Duinkerken Camping en Sports MallCaravanbedrijf Van der HoekMaat CaravansRecreatiecentrum NederlandCoppens RekreatieVakantiepark Het LierderholtHilhuysen DaktechniekAd Dekker RekreatieSlaap op maatHoliday SportLeo Knobben CaravansGimeg NederlandNoorder Caravan CentrumJoyneCaravanlife GorterTBM Fietsen

Het Weer

Evenementen 2018

Evenementen 2018

Mei 2018
In begin mei hebben we ons (verlengde) jubileum weekend gevierd. Dit werd deze keer gevierd in de provincie Limburg op camping 't Hemelke in Hulsberg. Het was vanwege dit jubileum een uitgebreid programma met o.a. een bezoek aan de abdij Rolduc achter Kerkrade,

Rolduc abdij

wijngaard Fromberg bij Ubachsberg en het Mergelrijk in Valkenburg. Uiteraard werd ook het mooie Maastricht aangedaan. Een vol programma met ook de nodige zorg voor de inwendige mens en muziek. Het was een zeer geslaagd evenement.

Juni 2018
We zijn dit jaar met onze buitenlandse reis naar Oostenrijk in de omgeving van Wenen geweest. Het orgateam had gekozen voor Donaupark Camping in Tulln an der Donau. Er was een geweldig programma samengesteld met uiteraard diverse bezoeken aan Wenen. Maar ook een fietstocht, een bezoek aan de Heurigen en de Stiften van Melk

Stift Melk 1

en Klosterneuburg stonden op de lijst van activiteiten. Met zo'n programma vol cultuur, paarden en ook spannende activiteiten zoals de hoge Donauturm in Wenen was het een geslaagd geheel geworden.

September 2018
In de nazomer bezoeken we het hoge Noorden van ons land. We staan op camping Lauwersoog boven in de het noordwesten van de provincie Groningen. We staan daar niet alleen in de buurt van het waddengebied, we gaan ook een bezoek aan brengen aan het Nationaal Park Lauwersmeer.

vlinderbalg

Naast deze leuke belevenis schijnt dat daar Abraham ergens de mosterd haalde en we gaan zien waar. Een tourtocht in de omgeveing completeerd dit weekend.

Oktober 2018
De afsluiting dit jaar vindt helemaal in het zuidwesten van ons land plaats. Het orgateam heeft gekozen voor camping de Meidoorn bij Sluis in Zeeuws Vlaanderen. Het stadje Sluis en zijn Belfort wordt uitgebreid bekeken.

Belfort Sluis

Maar we gaan ook de grens over. Er wordt een bezoek gebracht aan het Belgische Brugge. Deze historische stad wordt doorkruist en ook enkele speciale Belgische specialiteiten krijgen een bezoek. Het wordt weer een fantastisch einde van dit caravanjaar.

Copyright © 2015. All Rights Reserved. Hobby Caravan Club H.C.C