April 2015
De start dit jaar was op camping Dierenbos in Vinkel Noord Brabant.
Het programma bracht ons onder andere een rondvaart op de Dieze in Den Bosch

en een bezoek aan het St. Willebrordusgilde in Heeswijk met zelfs schieten met een kruisboog. Uiteraard werd de inwendige mens ook niet vergeten dit alles aangekleed met leuke muziek. Het hele weekend was overgoten met de brabantse gezelligheid.

Mei 2015
Dit jaar was de provincie Flevoland weer aan de beurt. We stonden deze keer op camping De Parel in Zeewolde.

De aktiviteiten waren uiteenlopend. Zo werd een bezoek gebracht aan het stadje Elburg. Maar ook stond een bezoek aan Johns Farm, een biologische boerderij, inclusief lunch op het programma. Op zondag werden er diverse spellen gespeeld inclusie het bekende petanque. Het orgateam had er een leuk gevarieerd weekend van gemaakt.

Juni 2015

Op naar het zuiden want de buitenlandse reis ging dit jaar naar Frankrijk. De start begon in de Ardèche op RCN camping La Bastide en Ardèche in Ruoms. Het programma was afwisselend met bezoeken aan een krokodillen farm,

 

een stoomtreinrit en een bamboebos.

Het tweede deel van deze reis ging naar de Bourgondië. We verbleven op kasteel camping Chateau de l'Epervière in Gigny sur Saone. In deze streek kwamen uiteraard de druiven en de wijn aan de orde maar ook een gezellige markt en tal van andere zaken. Een reis met veel leuke activiteiten die het onvergetelijk maakte.

September 2015
We zijn op Schouwen-Duiveland geweest. Dit eiland in Zeeland had de HCC nog niet eerder bezocht.. We verbleven op camping Kloet in Zierikzee.

Lopend vanaf de camping werd met een gids en onder goede weersomstandigheden Zierikzee uitgebreid bekeken. In de buurt bezochten we ook wijnhoeve De Kleine Schorre met een rondleiding en het proeven van een mooi glas wijn. Qua activiteiten werd het weekend afgesloten met een bezoek aan het watersnoodmuseum in Ouwerkerk. Het traditionele zaterdagavond diner deze keer in restaurant Concordia te Zierikzee was een daverend succes.

Herfstspecial 2015
Deze extra activiteit ging naar het buurland Duitsland. We stonden een week lang op camping park Lüneburger Heide. Het speciale deze week was een bezoek aan de Hobby caravanfabriek in Fockbeck.

 

De andere dagen stonden ook vol met activiteiten. Om er maar een paar te noemen: Koetstoer op de heide, havenrondvaart in Hamburg, scheepslift Scharnebeck en nog enkele evenementen. Het was een geweldige week mede vanwege de strak blauwe luchten en de heerlijke temperatuur.

Oktober 2015
De afsluiting dit jaar was buitengewoon bijzonder. We zijn naar Gelderland geweest en verbleven op camping Marveld in Groenlo. Rond die tijd heette het geen Groenlo maar Grolle. We hebben van 23 t/m 25 oktober 'De slag om Grolle' beleefd,

 

een spectakel zoals dat in het jaar 1627 afspeelde en in dat weekend werd nagespeeld. Daar kwam bovendien bij dat tegelijkertijd ook de welbekende bierfabrikant Grolsch en van oorsprong uit Groenlo het 400 jarig bestaan vierde. Ons programma was volledig op deze activiteiten afgestemd. Ruim 1.500 re-enactors uit zeer veel landen alsmede de uiterst gunstige weersomstandigheden maakten het geheel onvergetelijk.