April 2016
Dit verlengde eerste weekend hebben we doorgebracht in Noord Holland. We zijn na een oversteek van het Marsdiep op het eiland Texel beland. We verbleven op camping De Krim bij De Cocksdorp aan de noordzijde van het eiland.

Garnalenvangst

Er was een uitgebreid programma met een grote variatie. Naast het bezoek aan een schapenboerderij zijn we ook naar Ecomare en een juttersmuseum geweest. Ook het garnalenvissen onder zeer zonnige omstandigheden en nog een aantal andere leuke zaken hebben bijgedragen aan een aangenaam verblijf.

Juni 2016
Voor de buitenlandse reis was gekozen voor een land dat we als H.C.C. nog niet eerder hadden bezocht. Het werd Tsjechië een in Europa centraal gelegen land met voor ons een wat lastiger taal. Dat maakte het misschien ook wel aantrekkelijk! De eerste week verbleven we op camping Frymburk. Er stonden flink wat activiteiten op het programma waaronder busreizen met bezoeken aan onder andere kasteel Hluboká, České Budějovice, Holašovice en vele ander plekken.

praha clock 1

In de tweede week stonden we meer naar het noorden op camping Bucek. Ook daar een grote verscheidenheid aan activiteiten. We bezochten met de bus en gids ondermeer Praag maar ook de autofabriek van Škoda. Het was een zeer gevarieerde, prachtige reis met veel leuke herinneringen.

 

September 2016
In deze maand hebben we weer de provincie Utrecht bezocht. Er was gekozen voor een verblijf op camping De Krakeling in Zeist.

Krakeling 2

De omgeving was schitterend en ligt op de Utrechtse heuvelrug. Er is een bezoek gebracht aan het Nationaal Militair Museum en de stad Utrecht werd vanaf het water bekeken. Ook het noordelijk westelijk deel van de Utrechtse Heuvelrug is met een speciale tour verkend. De weersomstandigheden waren voor september boven verwachting. Het is dan ook een geweldig weekend geworden.

Oktober 2016
De afsluiting dit jaar was in de zuidelijke provincie Limburg. We stonden op camping 't Vossenveld in Egchel vlakbij de plaats Helden.

vossenveld

Naast een geweldig diner op zaterdag waren er ook nog activiteiten als beugelen. Verder hebben we een collectie vliegtuigen bekeken en ook de evolutie van elektrische apparten met enthousiaste gidsen in Neerkant gezien. Het was een zeer geslaagd en leuke einde van een geweldig caravanjaar.